TEENUSED

Millega me tegeleme?

Me paneme kliendid naeratama.

Meie tegevusvaldkond keskendub mugavusele ja turvalisusele teie kodus. Kas olete väsinud sellest, et tuul puhub läbi akende ja uste? Meie lahendused tagavad, et teie kodu jääb soe ja hubane igal aastaajal. Meie eesmärk on panna teie silmad särama, pakkudes teenuseid, mis muudavad teie elu lihtsamaks ja mugavamaks. Tutvuge meie teenustega lähemalt ja võtke meiega ühendust, et koos leida parimad lahendused teie kodu jaoks!

TEENUSED

Meie lahendused tagavad, et saate keskenduda tähtsatele hetkedele, teades, et teie kodu on alati mugav ja turvaline

Akende / uste reguleerimine, remont ja paigaldus

Pakume professionaalset teenust, mis hõlmab akende ja uste reguleerimist, remonti ning paigaldust. Meie kogenud meeskond tagab teie kodu akende ja uste täpse liikumise, parandab raskelt avanevaid või sulguvaid aknaid ja uksi ning paigaldab uued kvaliteetsed aknad ja uksed vastavalt teie vajadustele. Teie kodu mugavus ja turvalisus on meie prioriteet.

Plekkide tootmine, müük ja paigaldus

Pakume täisteenust, mis hõlmab plekkide tootmist, müüki ja paigaldust.

Plast-, puit- ja puitalumiiniumakende müük

Pakume laia valikut kvaliteetseid aknaid erinevates materjalides – PVC, puit ja puitalumiinium. Iga materjal pakub oma eeliseid, olgu selleks vastupidavus, soojustõhusus või esteetika. Meie ekspertide abiga leiate kindlasti just teie vajadustele ja eelarvele sobiva lahenduse, mis lisab teie kodule või äripinnale väärtust ja mugavust.

Puitakende klaaspakettide vahetus ja silikoonimine

Pakume professionaalset teenust, mis hõlmab puitakende klaaspakettide vahetust ja silikoonimist. Vanade klaaspakettide väljavahetamine uuemate ja energiatõhusamate vastu aitab parandada teie kodu soojusisolatsiooni ning vähendada küttekulusid. Lisaks tagame akende silikoonimisega nende tiheduse ja vastupidavuse. Usaldage meid, et teie puitaknad saaksid uue elu ja pikema kasutusea.